αεροδρόμιο ηρακλείου ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα     select language
ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο αεροδρομιο ηρακλειου

Αεροδρόμιο Ηρακλείου Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα

Η εταιρεία μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Ενοικιάστε το αυτοκίνητο της επιλογής σας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας περιμένει την μέρα και την ώρα της άφιξης σας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Απολαύστε τις διακοπές σας στην Κρήτη και όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε στο σπίτι σας, εμείς θα σας περιμένουμε στο αεροδρόμιο για να παραλάβουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης την δυνατότητα, εκτός απο την παραλαβή και παράδοση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, να σας το παραδώσει και να το παραλάβει από / στο ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένετε ή σε οποιοδήποτε άλλη τοποθεσία επιλέξετε, χωρίς κρυφές οικονομικές επιβαρύνσεις.

Η μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που διαθέτει η εταιρεία μας στο στόλο της είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση σας. Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου θα βρείτε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μεγάλων και μικρών κυβικών, αυτόματα, cabrio, jeep, καθώς επίσης και μικρά λεωφορεία 7 θέσεων.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου

αεροδρόμιο ηρακλείουΤο αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε κίνηση αεροδρόμιο στην Ελλάδα με αφίξεις από όλη την Ελλάδα και από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου βρίσκεται σε ιδανική θέση για όσους θέλουν να επισκεφτούν το Ηράκλειο, αφού απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Η εθνική οδός που ενώνει το Ηράκλειο με τις άλλες μεγάλες πόλεις της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο) βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, κάνοντας το έτσι ιδανικό σημείο για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη.

Ηράκλειο

ηράκλειο κούλεςΤο Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Κρήτη και η τέταρτη σε μέγεθος πόλη της Ελλάδας. Ο πληθυσμός του φτάνει τους 200,000 κατοίκους μαζί με τον γειτονικό δήμο Αλικαρνασσού (κοντά στο αεροδρόμιο).

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου που στεγάζει τους θησαυρούς από την Μινωική Κρήτη, ενώ λίγα χιλιόμετρα νότια από την πόλη βρίσκεται το θαυμαστό Μινωικό Παλάτι της Κνωσού. Αλλα σημεία ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο είναι το Ιστορικό Μουσείο, το ενετικό φρούριο Κούλες, η ενετική Λότζια, η Βασιλική του Αγίου Μάρκου, ο ναός του Αγίου Τίτου και τα περίφημα ενετικά τείχη της πόλης.

Manual Cars

δημοφιλή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Automatic Cars

αυτόματα αυτοκίνητα

Minibus

αυτοκίνητα 7 θέσεων

Cabrio & Luxury

cabrio αυτοκίνητα

Off Road Cars

ενοικιαζόμενα 4x4 αυτοκίνητα

υπηρεσίες για ενοικιαζομενα αυτοκινητα στο ηρακλειο - Καινούρια Αυτοκίνητα
- Δωρεάν παράδοση και παραλαβή από το αεροδρόμιο Ηρακλείου
- Δωρεάν παράδοση / παραλαβή από το ξενοδοχείο σας
- 24ωρη Οδική Βοήθεια παντού στην Κρήτη
- Σχάρα Οροφής, Παιδικά Καθίσματα, χάρτη της Κρήτης
- Αστική Ευθύνη - Ασφάλεια προς τρίτους
- Προσωπική Ασφάλεια Ατυχήματος
- Ασφάλιση για κλοπή
- Μικτή Ασφάλεια (Απαλλαγή ίδιας ευθύνης)
- Δεκτές όλες οι Πιστωτικές Κάρτες
english greek